2017.05.30 Tisztelt Ügyfelünk, Partnerünk!

Június 3-án este a szolgáltatásaink részlegesen, vagy teljesen nem lesz elérhető hálózat fejlesztési munkálatok első lépése miatt.
23 órától az elhelyezett, és bérelt szerverek
0 órától a Webtárhely, levelezés, tárhely, és virtuális szerver szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.
A karbantartás kb. 3-4 órát fog igénybe venni, és folyamatosan visszakapcsolásra kerülnek.

Köszönjük megértésüket!
2016.12.29 Tisztelt Ügyfelünk!
Új adatmentő tárhelyet kapcsoltunk be, 44TB-al növeltük meg a kapacitásunkat.
2016.10.24 Tisztelt Ügyfelünk!
T-Systems (Magyar Telekom) elrontotta az IP tartományok route-olását, és emiatt most a hálózatunk nem elérhető. Kérjük szíves türelmüket.
Az illetékesekkel felvettük a kapcsolatot.
2016.10.04 Tisztelt Ügyfelünk!
A hosszú hétvégén a névszervereinken bevezettük a DNSSEC-et, és minden domain -ra, legeneráltuk a kulcsokat, és az aláírt zóna fájlokra cseréltük. Első körben a .hu, és .eu névtér fenntartóknál állítottuk be a domainek DS rekordjait, illetve KSK, és ZSK -it, a többi végződéssel kapcsolatban még a domain regisztrátor partnerekkel egyeztetünk.
2 hete volt egy találkozó az EURID szervezésében az .eu domain regisztrátoroknak, ahol egy kivetített dián látható volt, hogy hazánkban a regisztrátorok közül csak 4-en használják a DNSSEC-et. A DNSSEC-re átállásunk után ez a szám 25%-kal nőtt...
2016.08.20 Tisztelt Ügyfelünk!

Az aug. 20-ai ünnepi jelentősen kisebb forgalmat kihasználva éjjel karbantartási munkákat végzünk az alábbi szolgáltatásainkon: SQL nevű adatbázis szerver, Virtuális szerverek, NS1, NS2 (NS3-as nem érinti), teszt szerverek, kimenő Webes és SMTP levelező szerverek.
A munkálatok kb. 2 órát vesznek igénybe, 24 óra után kezdjük. A munka folyamán az adatkonzisztencia megőrzése, és változatos hibaüzenetek elkerülése miatt lekapcsoljuk az adatbázis kiszolgáló elérhetetlenségének idejére a terheléselosztót is.
Az egyes munkafolyamatok végeztével az adott szolgáltatást azonnal visszakapcsoljuk, a szolgáltatások minél kevesebb ideig legyen elérhetetlenek a karbantartás miatt.

Köszönjük türelmüket!